Aug 16, 2018, 2:16 AM

Крило за теб 

  Poetry » Love
244 1 0

Натежал съм от мисли и чувства.

И слабея по теб от любов.

А със сила на всички изкуства,

да се боря за теб съм готов.

 

Че и времето то се не спира

и кове ни годините в брой.

А надеждата в мен не умира

да превърна сърцето в герой.

 

И така, че със тебе да стигна

на живота ни горно ниво.

И в душата ти храм да издигна,

и да бъда аз твое крило.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??