Sep 16, 2012, 8:57 PM

Криминален сюжет 

  Poetry » Humour
705 0 2

 

                   (криминален сюжет

                     за безкраен сериал)

 

„Седем(десет) часа разлика”

 

Идеята е всъщност много проста: –

измисляш себе си и госта.

Слагаш вино и пилешка луканка за мезе

(гостът тук се чуди: ха, от где я взе?).

После мешана салата и ракия

 и ето ти интрига на тепсия.

 

Е, малко е пообъркан на мезетата реда,

но това пък сбърква криминалната следа.

 

 

© Цвятко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??