(криминален сюжет
за безкраен сериал)
„Седем(десет) часа разлика”
Идеята е всъщност много проста: –
измисляш себе си и госта.
Слагаш вино и пилешка луканка за мезе
(гостът тук се чуди: ха, от где я взе?).
После мешана салата и ракия
и ето ти интрига на тепсия.
Е, малко е пообъркан на мезетата реда,
но това пък сбърква криминалната следа.
© Цвятко Илиев Всички права запазени