May 4, 2021, 11:04 AM

Кривият мъж 

  Poetry » Civilian
591 0 0

Кривият мъж

Говориш му с думи красиви и мили,
а той както се радва помръква изведнъж.
Уморен е понякога, а друг път е пълен със сили,
това представлява кривият мъж.

И с часове е способен да ти говори,
да се шегува с теб, да те разсмее дори.
Но когато му щукне започва да спори,
и да знае, че греши, на своето държи.

А щом го обичаш си се примирила,
недей го упреква за това, че е крив
Бъди му опора, давай му сила,
така този мъж ще бъде щастлив.

Явор Перфанов
03.05.2021 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??