Jun 21, 2023, 6:12 PM  

Кръгом 

  Poetry » Humour
231 2 0

Рапорт подаден и рапорт приет!
Дигнал пушкалце пред гранатомет.
Нека се пробва, не пръска талант,
ние ще кажем тук кой е гигант.


Туй е законът, без лаф мохабет
няма любов спрямо вражи куплет.
Който от група дели се немил,
хваща гората с охлабен промѝл.


Думам ти дъще, ти снахо – не стой,
вече ти четохме заупокой.
Стана прозрачна, кръгом се върти,
друга седянка ходи си търси.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??