May 27, 2017, 9:43 AM

Кръговрат 

  Poetry
615 0 1

Черна дупка отвори се в далечината...

Мрак. Студ.

Паника. Страх.

Глад. Болест.

Хаос. Убийство.

Смърт. Изтребление..

Край.

Огнен гръг прониза небесата...

Слънце. Топлина.

Светлина. Растение.

Животно. Храна.

Мир. Спокойствие.

Раждане. Поколение.

Нов народ. Нов свят.

Нов живот.

Начало

© Соня Николова All rights reserved.

Хората сме зависими,слаби,унищожими.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??