Aug 14, 2013, 1:19 PM  

Кръговрат 

  Poetry » Phylosophy
445 0 8

Дали съм аз, дали си ти,
дали са тези в НЛО-то,
земята бавно се върти
и всичко е игра на тото.

Луна над нас все тъй кръжи
със лик, обърнат към доброто.
Понякога и тя тъжи
в нощта, когато вижда злото.

И хората в една съдба
събира тя, денят разделя.
Товари смъква от гърба
след труд на меката постеля.

Дали съм аз, дали си ти,
дали са тези в НЛО-то,
едни и същи съдбини
държат ни здраво на хорото.

Докато корен в таз земя
накрая пуснем надълбоко
и преродени в светлина
се въплътим във цвят на лотос.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??