КРЪГОВРАТНО
На онзи свят не ще си вземем къщите,
парите си, имотите - удобните.
Ще тръгнем голи, автентични, същите,
каквито сме излезли от утробите...
И плахо във небесното нагазили,
навярно ще се сетим най-накрая,
че нещо твърде важно сме забравили-
да подпечатаме билета си за Рая...
Тогава ще започнем да се жалваме,
ще призовем наличните Архангели.
И Бог - любящ ще ни отвори портите,
да ни приеме в Райската градина,
да ни прости, да ни премахне болките
и кръговратно да ни сътвори от глина...
© Сиси All rights reserved.