Jun 22, 2015, 7:34 AM

Кученце 

  Poetry » Love
333 0 1

Аз съм кученце вярно, прилежно

ден след ден подир тебе вървя

да помилваш гърба с пръсти нежни,

да подхвърлиш в устата троха.

 

И смирено опашката махам,

и от радост понявга скимтя.

Ако някой посегне, го джавкам,

щом заспиш, лягам в твойте крака.

 

Тъй върви си светът изначален,

клетва дал да ти служа така.

Влязъл в образ на рицар печален,

куче аз съм, а ти си... жена.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??