Jan 17, 2020, 8:20 PM  

Кучешка любов 

  Poetry
268 0 0

Кучешка любов


Що за хора сме аз не зная ?
Първо дружелюбно "здравей"
после гневно "егати и "смотаняка".

 

Що за хора сме аз не зная ?
Ядеш пиеш с него,а после
после те плуе до небесата...

 

Що за хора сме аз не зная ? 
Родени от Бога ,вярваме в нищетата,
никога не се радваме на това което имаме,
все завиждаме на чуждия на софрата.

 

Гледаш го мърляво дрипаво скъсано,
наричаш го куче,но в него кучешко няма
Днес дори и хората не могат да бъдат като кучето
защото разликата между куче и човек е голяма.

 

Не знам що хора сме това,
нито човек нито куче ,
как да ги наричам аз вече не зная.
Единствено малко любов
от все сърце аз им желая.
И се питам кога ли истински ще обичат
на действия,не само на празни думи и да лаят....

 

Милан Милев

17.01.2020

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??