Dec 14, 2009, 11:47 AM

Кукла на конци 

  Poetry
814 0 1

Кукла на конци
Стичат се по моето лице,
парещите сълзи сега.
Болката изгаря моето сърце,
раздира моята душа.
Всичко отиде си, 
просто ей така.
Не мога да спра сълзите си,
заради тази твоя лъжа.
Доверих ти се, а предаде ме ти.
Доверих ти се и сега ме боли.
Повярвах, че ме обичаш.
Вярвах, че не съм сама.
Повярвах ти, а се оказа просто лъжа.
Цял живот лъгал си ме ти.
Цял живот играл си с мен
Като с кукла на конци.


© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??