Mar 31, 2007, 12:46 PM

Кукла на конци 

  Poetry
583 0 1
За твоите приятели съм кукла,
но за теб си имам и конци.
Оставям се в ръцете ти завинаги,
прави каквото искаш с мене ти!
Но знай, сърцето ми ранимо е
и с него ти недей игра!
Ще се пръсне то на хиляди
парчета по света.
И който в тъмна нощ намери ги,
докосне ги дори, ще пламне той завинаги
във живия пожар на любовта!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??