Sep 11, 2006, 5:56 PM

Кулата  

  Poetry
523 0 3

Кулата

Дори и горе

Не виждам хората

Облачно е

Студено

Под нулата

Удавени очи ме гледат

Долу

Акули

Дебнат

Искат да бъдат погребани

Грешка

Беше да ги хванем в мрежите си

Беше

Невнимание и недоглеждане

Отдавна не сме спали

И това ни пречи

Но преди това бяхме най-

Подходящи

Да пием от бурята

С музика

Свещи

Всеки път

В кулата

 

03.07.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??