Aug 27, 2023, 4:41 PM  

Културата 

  Poetry » Other
392 0 0

Културата, рядко тази дума срещаме,

затова такива ценности днес имаме!

За Ботев, Вазов, Яворов малко се сещаме,

една от причините нацията да затриваме!

 

Културата сме дали на много народи,

а сега бай Ганьо не можем да спрем!

Простака сме оставили да ни води,

днес мислим само как да се наядем!

 

Боли ме като гледам таз разруха,

така ли разбирате демокрацията!?

Толкова ли нашата нация е куха...

дотам стигна на духа деградацията!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??