Mar 9, 2007, 9:12 AM

Кумбалки - къделки 

  Poetry
1214 0 5
Господи, отгде са долетели толкоз много пеперуди бели и дърветата са целите къдели сливки - весели кордели. В бели преспи са овошките навени, пролетно изглеждат заснежени, ала скоро крилцата пеперудени да се разлетят ще са принудени. И телцето нежно пеперудено да натрупва сок ще е принудено, а наесен там ще е търкулено топченцето със нектар напълнено.

© Красимира Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??