Купонът бе до тук.
Нова, млада секретарка
появи се днес.
Че на Шефа "Очиларка",
предизвиква стрес.
Тя добре върти очите
в бързата кола.
Шефа ще си пие скришом,
ще го вози тя.
Във мотела малка стая
глътна ги завчас.
Свобода! Без Шеф, сияем!
Празник е за нас!
Но внезапно появи се
жена му досадна.
Шефа като лед стопи се,
купонът пропадна!!!
© Пепа Деличева All rights reserved.