Oct 29, 2013, 9:33 PM

Къде да те търся 

  Poetry
440 0 0

Не знам къде да търся - но ще те търся.

Навярно си се скрила в дълбините -

тъй предполагам - в теб, дълбоко вътре.

Но някои неща за мен са скрити.

 

В дъгата и в цветята - тъй приятни

ще търся аз. И казва ми поетът:

- Тя не е отлетяла - безвъзвратно.

И аз усещам - бие в мен сърцето ти.

 

Във времето си скрита, във безбрежното.

Или пък ти във Бог си се изгубила.

Стремиш се да достигнеш безметежното.

И в слънцето и вятъра си влюбена.

 

Дали ме помниш? Даже това не зная....

Целуна ме - и тръгнах да се бия.

Забравила си ме - но аз ще те позная.

И знам - накрая пак ще те открия.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??