May 20, 2008, 9:52 PM

Къде е?! 

  Poetry
562 0 6
 

Къде е?!

 

Търся си опашката.

Онази, която ме прави дявол.

зъл и злочест дявол,

за да я изтръгна,

за да убия злото,

заложено във мен.

И да престана

да бъда дявол.

Да мога да се усмихвам

искрено, добродушно,

чисто.

И пак да обичам

себе си

като весело,

искрено малко момче!

Къде ли е опашката

дяволски скрита?!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??