Feb 11, 2016, 5:40 PM

Къде е радостта 

  Poetry » Love
302 0 0

                                                                     Къде е радостта

 

 

Нощ ! Прегръдка на времето!

Мъка!... Раздяла !... Тишина!...

Самотна луна !......

                Поглед към полумрака!

Мисълта се пита:?

                 Къде отиде радостта?

                 Къде се спра времето?

                 Къде е истината?

Превит гръбнак!.......

                 Сърце потопено в жал.

Смрад житейска!........

                  Глухота и отекнал зов.

Съдба жестока!.......

                 Две съдби и една надежда.

Изгубена радост!.....

                  Полет към светлината.

И повече любов!.........

                    А къде отиде радостта?

 

 

 

 

 

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??