Jul 31, 2009, 6:43 PM

Къде и кога... 

  Poetry » Love
667 0 3

Навсякъде обич… а ти къде и кога?

Кога ме обича… на коя си раздаде любовта?

Навсякъде нежност…

А ръката ти от нежността чак не усетих…

Около мене само любов…

А очите ми още са празни... твоята така и не видяха…

- една сълза от радост не пролях.

Навсякъде те търсих...

Най-накрая те открих… но ти не беше с мен…

Беше другаде… пак къде ти беше обичта?

Ръцете ти не се протягаха към мене…

Сърцето ти не беше с мен…

Какво стана с любовта, в която веднъж… с две ръце се закълна?

Къде отиде душата ти… веднъж моя била?

Къде отиде надеждата ти… къде отиде ти?...

А покрай мене пак е любов… но защо не ме топли така…

… къде и кога я пропиля…

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??