Jan 20, 2018, 8:22 PM  

Къде си? 

  Poetry » Love
319 1 0

Мина час, а тебe те няма
"в един ще съм там" ми каза без глас
Какво ли се случи, дали не избяга?
Аз чакам все още, посърнал у нас.

 

След още час аз се отказах,
не виждах смисъл. И така
крилете си самичък подрязах
и ги оставих там пред твойта врата.

 

И така мина месец в празни надежди
дорде не видях, че ти си със друг,
един такъв смешен, глупав, небрежен.
За мен ли? Ами аз съм си тук.

 

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??