КЪДЕ СИ
Къде си?
Защо си скри следите?
Вървях след теб. Дори в нощта.
По дирята ти, влажна от сълзите.
Пресъхнаха ли твоите очи?
Лед ли нежното сърце скова?
Друга ли любов откри?
Забрави ли за нашата мечта?
Къде си?
Думите ми стигат ли до теб?
Жадуват мислите ми да те прегърнат.
Нека оня миг да е проклет,
в който аз от теб си тръгнах!
© Ник Желев All rights reserved.
Оттук нататък, прокуратурата има грижа.
Заплахата за убийство няма да му се размине.