Nov 13, 2010, 10:25 AM

Към какво се стремя? 

  Poetry
486 0 3

Едно сърце, една протегната ръка...                  

една душа, изпълнена с тъга,                            

един миг в гърдите си въздух да задържа...          

изгубих следите на пъстрата дъга.

 

Притиснати от ежедневните лъжи,     

губим най-ценното във нас...            

дъхът ни, с отрова изпълнен,         

прорязва всеки един миг, всеки час. 

 

Надежди  празни, око без сълза,       

страхове разни, чаша без вода,        

път далечен, пуста земя,         

свят обречен, към какво се стремя?

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??