Към мене линк не съществува.
Няма ме и в челните места.
„Напудрените” - с мен не контактуват.
И слава Богу за това.
Няма ме по лъскави корици.
А исках снимки с фотошоп.
Не са ме оперирали за ц...
А може да помогнат... (при потоп.)
Не ме търси и сред звездите.
Онази, де огря те, аз не бях.
Но трябва ли да се откажа от мечтите?
Право нямам ли на тях?!
Като прашинка от ревер не ме издухвай.
Лека съм - ще полетя.
В капка да ме давиш, не опитвай.
Че горко ти после, като издържа!
© Виолета All rights reserved.