Jul 8, 2014, 8:39 PM

Към моята любима 

  Poetry » Love
610 0 0

                                                      Живей любов по-мощна от морето,

                                                      живей в мен и в моите мечти,

                                                      живей ти тук - в душата и сърцето,

                                                      защото там единствена си ти.

 

                                                      Че виждам мила твоята усмивка,

                                                       и чувам скъпа нежния ти глас,

                                                       да дойда искам при теб на почивка,

                                                       далеч от града във който съм аз.

 

                                                       Очите за теб сълзи пропиляват,

                                                       и плачат безспирно без да се спрат,

                                                       в сълзите си готови да отплават,

                                                       сърцето мое с тях да заберат.

 

                                                      

 

                                  

                                                       

                                                      

                                                       

                                                     

 

                                                

 

                                                     

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??