Apr 14, 2008, 5:36 PM

Към него 

  Poetry
684 0 6
Защо си тръгваш, моя мимолетна радост?
Нима не ти е хубаво при мен?
О, да! Разбирам те! За жалост,
аз другата съм. И този кратък ден,
откраднат от законната му собственица,
е пестеливо подарен на мен.
Тя своята любов и щастие ти дава
и твоят дом е там, а не при мен.
Иди при нея, тя го заслужава!
А аз ще чакам някой следващ ден!

© Тя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??