Европейската недъгава система,
я хвана бежанска екзема,
разкрачена се чеше тя до кръв,
за новите талази апетитна стръв!
Зърното налазиха го скакалци,
със името престижно „бежанци”,
мътен облак търси де е раят,
огромен е, не му се вижда краят.
Лъскавият Европейски Дом
ще се превърне в Европейския погром,
реколтата събирана със векове,
ще бъде пръсната от шизофренни умове!
Дали ще бъде Брюксел инжектиран
или направо опериран,
ако не дойде „спешна помощ”,
от Брюксел ще остане само спомен!
© Димитър Христов All rights reserved.