May 13, 2014, 9:11 PM

Към теб 

  Poetry » Love
532 1 1

 

 


Как да намеря достатъчно причини,
които да ме спрат да те обичам,
сърцето ми е болка нелечима,
а аз отдавна свикнах да те имам.


Как да намеря толкова мълчания,
в които да те спра да те желая,
сърцето ми е нямо отчаяние,
ти пусна котва там и... си остана.


Когато си преглътна страховете,
че само миг и... вече ще си с нея,
ще ти нашепват тайно ветровете,
че да не те обичам не умея.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??