Jan 9, 2006, 12:07 PM

КЪМ ТЕБ 

  Poetry
720 0 2

КЪМ ТЕБ

Имало едно време момиче 

със огромно сърце,

научено от Бога да обича.

То весело към тебе тича

със ласкави, очакващи ръце.

Повярвай му -
понесло е цветя в очите си

и иска да ти ги дари.
Само отгледа ги в градината

на своята душа -

поливаше ги със смеха си,

дари ги със слова -

за да ти пеят и разказват
на теб – неискащия да повярва

във крехката им красота!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??