Jun 11, 2008, 2:03 AM

към теб 

  Poetry » Other
645 0 2

подтичват вестници по празни булеварди...

реки помитат клони уморени...

изровени човешки айсберги

крещят на ум -

разкош ли е гласа

е  как да не препиеш с бистрота

позорът пак ще тръшне счупени прозорци

излъганата нежност ще ръждяса

миг кратък миг от празнота

едва прогледнала луна

ковашки чукове

ъгли препълнени със болна плът

мечтаят друго съдържание - уви

тежат очуканите ходила...

е как да не препиеш с бистрота

без дъх да не останеш...

© Диана Маринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??