Dec 21, 2011, 9:55 AM

Късче от рая 

  Poetry
459 0 2

Ти си въгленчето, от което

ще се разгори факлата,

ти си водата, от която ще

потече реката,

ти си кислородът, от който

ще се раздвижи въздуха.

Докосни ме без пръсти

и аз ще те докосна, и ще

нарисувам картина.

Ако отворим портала към света,

трябва първо ние да скочим.

Да го оставим затворен.

В галерията на моите спомени

ти си всичко.

 

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??