21 дек. 2011 г., 09:55

Късче от рая 

  Поэзия
458 0 2

Ти си въгленчето, от което

ще се разгори факлата,

ти си водата, от която ще

потече реката,

ти си кислородът, от който

ще се раздвижи въздуха.

Докосни ме без пръсти

и аз ще те докосна, и ще

нарисувам картина.

Ако отворим портала към света,

трябва първо ние да скочим.

Да го оставим затворен.

В галерията на моите спомени

ти си всичко.

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??