От залеза на нашата любов
остана малко късче във сърцата,
което ще ни топли с нежен зов
и ще залязва бавно по лицата.
Това червено късче за късмет
ще ни напомня младите години
и ще ни тласка винаги напред,
към звездните лъчи ефирно-сини.
Магията на залеза е в нас
и вечно ще докосва сетивата,
защото носи огнената страст
на слънцето, докоснало луната.© Наташа Басарова All rights reserved.