Apr 14, 2013, 12:34 PM

Късче щастие 

  Poetry » Love
661 0 0

 Късче щастие си откраднах този пролетен ден!

 Ухаещо на любов и люляк!

 Късче щастие за мен в този ден!

 Със зеленото на полето ти ме погали.

 С топлия вятър ти ме прегърна.

 С целувки слънчеви ти ме целуна.

 Не, не си откраднах късче щастие,

 този пролетен ден!

 Късче щастие ти подари ми!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??