Feb 3, 2010, 3:38 PM

Къща 

  Poetry
615 0 3

Животът ми бързо пак се превръща

във някаква странна разхвърляна къща.

Драперии бели опасват стените,

чемшири зелени отвън се преплитат.

Прозорците път са към други вселени,

балконът е остров, изпълнен с промени.

Вратите от сняг са, но студ не пропускат,

а подът към морското дъно се спуска.

И патици диви гнездят на тавана,

и морски лисици, и прелетни птици,

и малки джуджета, и дракони черни,

и феи, и приказни елфи чудесни,

във къщата моя живота споделят,

вълшебства, магии те много умеят.

И моят живот все със тях се преплита,

и детството чудно със мене отлита.

© Енея Ендимион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • за чалга песен хаха мерси
    на всички за коментите
  • Избягвай съседните рими,защото прилича на текст за чалга песен,иначе идеята ми хареса!
  • Много е красива твоята къща!
    Поздравления за чудесния стих, Енея!
Random works
: ??:??