Dec 21, 2006, 5:46 AM

Късните разходки в миналото 

  Poetry
512 0 6
Може би понякога се губя сред късните мъгли на есента, а може би понякога нарочно в тъмното разхождам се сама... Отнесена от вятъра вечерен, с коси попарени от нощната слана, в мислите си връщам се при тебе, но спомените носят ми тъга... И ледените погледи се впиват, изгарят ме, но вече не боли... и чужди хули във студа вечерен забиват се със огнени стрели... Отдавна вече нищо смисъл няма, отдавна вече спря да ме боли, една пътека там - зад мен остава, но да се върна пак при теб не ме моли...

© Теодора Стефчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??