Oct 20, 2016, 6:41 PM

Лампа 

  Poetry » Other
271 0 0

 

Запалих се от звездните искри
и светлината ми от тлеещо будуване
хиляда съня изгори;
като нощни пеперуди
с крилата се простиха
без сбогуване
...
а аз
телата доубих.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??