Любима, постели легло за двама,
легло за нашите мечти
и откровенията ни нощни.
Любима, моля те, не се бави!
Не чакай следваща покана!
На него ще полегнем Ти и Аз
и нежността, във нас стаена,
ще бликне силно в този час
и ще забравим цялата вселена.
Ще слееме телата си в едно,
със тях и нашите души,
ще полетим, да, иначе не би могло
с крилете на Божествена хармония!
Любима, постели легло за двама!
© Ангел Филипов All rights reserved.