Jun 19, 2022, 2:35 PM

Летен бриз 

  Poetry » East forms
293 0 0

Тревата среса

щръкнали в охра коси.

Заесенява.
 

 

 

***
Сънуваха ли 

птиците в гнездата си

есенно небе.
 

 

 

***
Гершуин греши - 

трудно е да полетиш

с криле от памук.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??