19.06.2022 г., 14:35 ч.

Летен бриз 

  Поезия » Източни форми
296 0 0

Тревата среса

щръкнали в охра коси.

Заесенява.
 

 

 

***
Сънуваха ли 

птиците в гнездата си

есенно небе.
 

 

 

***
Гершуин греши - 

трудно е да полетиш

с криле от памук.

© Стефан Балди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??