Jul 22, 2011, 6:50 PM

Летен спомен 

  Poetry » Love
479 0 6

Хвърлям камъче в тиха вода

и гадая дали ме обичаш...

Броя кръгове - знак за това,

че все още дяволски ме привличаш.

 

От отсрещния бряг слънчоглед

като руса глава на момиче

шепне: "Всичко ще бъде наред,

само истински го обичай!"

 

Вятър палаво свири с уста

и ме милва със езерни пръсти.

Синьо ехо повтаря вестта,

вдъхновено от нашите чувства.

 

Нереален е, сякаш е сън

този миг. "Господи, превърни го във вечност,

във камбанен, божествен звън...

Изпълни ни с любов и човечност!"

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??