Aug 26, 2008, 9:29 AM

Летя... 

  Poetry » Other
932 0 5
Днес ще яхна метлата
и ще подкупя вятъра.
Ще изритам
всички дози ДОВЕРИЕ
и ще се смея до припадък.
Днес ще пусна неделята
на стълбата "Слизане".
И докато чувам 
ехото от стъпки,
ще тананикам "Карузо".
Днес в центъра
думите слизат.
Безмоторно падане
с надпис "Утре!"
Някъде...
Някого...
Нося празен лист
с откровения
в кибрит с указания:
Огънят е опасен
в болезнено зелено!
Днес...

© Росица Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??