Sep 1, 2022, 1:58 PM

Лицата на живота 

  Poetry » Phylosophy
249 0 2
 

В живота се редуват бури,
земетръси и торнада,
ураган душите брули,
често срещаме се с ада.

Но грейва и дъга, и има
цветя, поточета, разкош -
Животът дава, но и взима,
тъй както има ден и нощ.

Такъв е той, разнообразен,
наситен с всичко е за всеки,
но пак остава пуст и празен,
не срещне ли Любов човекът!

 

07.08.2022.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Абе и остава понякога 😀
    Мерсаж с усмивка, Пепи 😀🌹😀
  • Любовта е като ковида: удря те и заминава, но последствията за дълго остават...
Random works
: ??:??