Богат съм... на проблеми,
на безумия,
но имам патентована система -
Виновен все е другият!
Виновно ми е обществото,
дори и ти си ми виновен!
От чужди грехове ми е теглото
в живота ми, като сериал сапунен.
И всяка спънка ми е
от подложен крак.
Завиждат ми и все
явява ми се враг.
Това е философската ми мисъл -
И действа! Чувствам се добре!
Че инак на въже да съм увиснал,
ако признам... че страдам от ума си все...
26.09.2014.
© Георги Каменов All rights reserved.