Aug 22, 2013, 2:35 PM

Липса 

  Poetry » Love
709 1 2

Липсата усеща се, но ти си знаеш,
лисваш ми и всичкото това,
не може да се трае!
Липсва ми усмивката желана,
липсва ми прегръдката мечтана,
липсва ми речта ти дълга и неоспорима,
липсва ми нежната ти кожа  - с друга несравнима!
Липса ми дъха ти, който полъха създава,
липсва ми жизнеността ти, която всичко отразява!
Липсваш ми, но Оцелявам -
в това едва ли има с кой да се сравнявам!
Липсваш ми не само като Тяло и Живот,
липсваш ми, като половината Душа
открадната от моят Небосвод!
Липсваш ми точно като тази песъчинка,
която може всичко да повдигне!
Живея - НЕ, просто се справям,
нали съм си ИНАТ и ОЦЕЛЯВАМ!
И всичко правя днес за Теб, а и за Нея,
защото знам къде и кой кога ще оцелее!
Не се чуди как знам това,
живеят в мойто Тяло Две Души сега!
Дали ти липсвам АЗ -  ха сега шегувка,
но може пък и някой тук
ще да открие своята милувка!

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И то какъв ритник само ....
  • Знаеш ли кое единственото хубаво нещо на липсата?
    Тя е творчески ритник по... където избереш
Random works
: ??:??