Aug 5, 2008, 3:05 PM

Липсваш ми! 

  Poetry » Love
995 0 12
 

Липсваш ми

 

Остра болка пронизва сърцето ми.

Дълбока рана ти в него остави.

Някак си празна е стаята,

запазила духа на твоите нрави.

 

Липсваш ми, мила.

Липсваш ми цяла.

На свършек е моята сила,

в едно до теб живяла.

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??