Jul 1, 2011, 10:06 AM

Липсваш ми 

  Poetry
982 0 2

Липсваш ми - сърцето ми се къса.

Липсваш ми, а годините минават.

Липсваш ми - къде да те открия.

Липсваш ми, а любовта не намалява...

 

Липсваш ми - не се наситих да те гледам,

името ти нежно да изричам,

копнея пак от аромата ти да вдъхвам

и да ти казвам колко те обичам...

 

Мечтая пак във тебе да се сгуша,

от устните ти нежно да отпивам

и в нощта,  под звуците на тишината,

в прегръдките ти топли да заспивам...

© Дева Тарейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ...липсата е неоткриваема
    поздрави
    ако това успокоява
  • Искреност и нежност!
    Поздрав Цвети!
Random works
: ??:??