Nov 8, 2022, 9:53 PM  

Липсваш ми 

  Poetry » Love
346 2 2

Липсваш ми! — 

нежно, копнежно, безнадеждно.

Липсваш ми! —

шепотно, трепетно, шеметно.

Липсваш ми! — 

вчерашно, днешно и утрешно. 

 

Липсваш ми!!!

© Минко Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??