Jul 23, 2008, 2:24 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
930 0 1

Листа падат бавно по земята.

Истина е, не бях запозната.

Погледът ти нежен и свенлив

Сбира твоите купища лъжи.

Вярвах ти и все още го правя,

Ала не съм от камък, за да издържа.

Шепна ти в нощта, но няма те сега.

Мисълта за теб ме измъчва всеки ден.

Искам те за мен!!!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??