Oct 25, 2015, 1:55 AM

Листа от кадифе 

  Poetry » Love
298 0 0

Цвете жълто
недопустимо
с листа от кадифе
и мраморно цветче
из синевата се простира
далеч от хорските ръце

 

И за заблуда
човек си го вглъбява
че това тъй волно чудо
в прегръдки би било стояло
без в гърдите
да те раздере.

 

Й.

© Йоан Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??